0%

WATER

LOSS

100%

LEGIONELLA

PREVENTION

TEMPERATURE

CONVENIENCE

INSTANT

VARJE ÅR DÖR MÄNNISKOR

HELT I ONÖDAN

AV LEGIONELLA - I SVERIGE

LEGIONELLA

VANLIGARE ÄN DU TROR


Legionella är en infektionssjukdom som liknar lunginflammation, men som är betydligt farligare.

Varje år dör 5-10 personer i Sverige och upp mot 5000 i europa. Om vattnet i våra hus blir stående ett tag, kan bakterien växa till. När du öppnar en kran eller en dusch senare, sprids den som aerosol och du riskerar att infekteras vid inandning.

SVENSK TEKNIK

FÖREBYGGER UPPKOMST 


En svensk patenterad teknik är den enda kända lösningen för att motverka uppkomsten till Legionella-infektioner.

Zeonda har patenterat sin design för rörsystem och blandare som kontinuerligt spolas med hett och kallt vatten, vilket förhindrar att bakterien Legionella Pneumophilia kan växa till och sedan spridas.

BESTÄLL VÅRT

NYHETSBREV

 

DET FINNS EN LÖSNING

SOM FÖRHINDRAR ATT LEGIONELLA KAN BRYTA UT


Lösningen kommer från Sverige och kan tillskrivas uppfinaren Mikael Nutsos, som har tagit fram en serie patenterade lösningar som ser till att vattnet i våra fastigheter inte bär med sig bakterier som tex Legionella. Mikael är grundare till Zeonda som erbjuder produkter med den patenterade teknologin, som spar männiksoliv, miljö och arbetsmiljön för bl a vårdpersonal.


Samhällsproblem som hittills inte har lösts

Idag används otillräckliga metoder för att försöka hindra sjukdomsutbrott. Sjukvårdspersonal använder dyrbar arbetstid för att spola tappställen och spolar bort stora mängder vatten i onödan. Utan att det hjälper tillräckligt.


Globalt problem

Problemet med vattenburna sjukdomar finns överallt, och man fruktar ständigt utbrott. Med Zeondas produkter kan man kostnadseffektivt motverka utbrotten, och spara både liv och miljö.


Höga kostnader blir låga kostnader

Jämfört med andra försök, är Zeondas teknik billig för samhället. Idag kostar det mycket att stänga vårdavdelningar eller hotell för sanering. Vid renovering av rörstommarna kostar det inte mycket att dra extra rör för att möjliggöra spolning, och blandarna är inte dyrare än andra på marknaden.


PERMANENT  LEGIONELLA  PREVENTION

Copyright 2018 @ All Rights Reserved

Webbed by Southwest Corner

E-mail:

info@zeonda.com